Zilveren Kenwood Keuken Kenwood Chef Elite XL KVL6320S - Keukenmachine

340,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Voordeligwitgoed.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Zilver Zilvergrijs

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zilveren Kenwood Keuken Kenwood Chef Elite XL KVL6320S - Keukenmachine

Maak jouw lekkerste recepten met de Kenwood keukenmachine Chef Elite XL KVL6320S.

Deze eenvoudig te gebruiken keukenmachine, met 3 aandrijfpunten, staat garant voor geweldige resultaten, keer op keer.

Heb je een grote familie of vriendenkring en bak jij graag grote porties in één keer? De Chef Elite XL beschikt over een grote roestvrijstalen mengkom van 6.7 liter met maatverdeling aan de binnenkant zodat je ingrediënten direct in de mengkom kunt doen zonder extra gedoe. Alles aan deze keukenmachine is ontworpen om u tijd en moeite te besparen, van de ingebouwde handvatten van de mengkom tot aan de gemakkelijk te bevestigen spatdeksel met extra grote vulopening.

br />
Bij deze Chef Elite XL keukenmachine wordt een glazen ThermoResist blender met 1.6 liter capaciteit meegeleverd om de lekkerste smoothies of soepen mee te maken.



Tevens is deze keukenmachine inclusief 3, in hoogte verstelbare en volledig metalen, mengkom-accessoires zodat je al jouw favoriete (bak)recepten moeiteloos kunt bereiden.

De unieke K-klopper bestrijkt de hele mengkom en is heel geschikt voor het vermalen van koekjes voor cheesecake of voor het mengen van droge ingrediënten. De ballongarde creëert meer lucht in het mengsel waardoor een luchtige en lichte massa ontstaat. Ideaal voor het bereiden van mousse, soufflé, schuimgebak en kwarktaart. De deeghaak mengt en kneedt alle soorten deeg snel en gemakkelijk en is daardoor perfect voor het maken van deeg voor gebak, broodjes en oliebollen.

De Chef Elite XL garandeert moeiteloze bereidingen, dankzij de nieuwe en verbeterde functies; bakken was nooit eerder zo leuk! Dankzij de variabele snelheidscontrole worden ingrediënten keer op keer perfect gemixt. Tevens heeft de 1400 Watt motor een soft start, die langzaam opbouwt naar de ingestelde snelheid, waardoor er minder geknoeid wordt. Door de planetaire draaibeweging worden snelheid en kracht behouden, zelfs bij zware ingrediënten. En met het soepele liftmechanisme heb je met slechts één druk toegang tot de mengkom.



Maak van jouw Chef Elite XL een echte allround keukenmachine met de vele beschikbare accessoires.