Rolly Toys aanhanger RollyHalfpipe Krampe 89 x 43 x 45 cm rood

85,49
6 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur Rood

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Rolly Toys aanhanger RollyHalfpipe Krampe 89 x 43 x 45 cm rood

De rode RollyHalfpipe Krampe bezorgt kinderen uren speelplezier! De aanhanger kun je gemakkelijk vast maken aan een traptractor en de pret kan beginnen! De aanhanger van Rolly Toys is gemaakt van stevig kunststof, hierdoor kan hij wel tegen een stootje. De RollyHalfpipe heeft een afmeting van 89 x 43 x 45 cm en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Multifunctioneel speelgoed
De RollyHalfpipe Krampe is een tweeassige aanhanger, dit betekend technisch gezien dat hij zwaardere zaken kan vervoeren. Het gewicht van de lading wordt namelijk verdeeld over twee assen en vier banden. Dankzij de kantelfunctie en de achterklep die kan worden geopend is deze aanhanger multifunctioneel speelgoed!

Veiligheid
De RollyHalfpipe Krampe voldoet aan de kwaliteitseisen en veiligheidsnormen, hierdoor kunnen kinderen veilig met de aanhanger van Rolly Toys spelen. De RollyHalfpipe is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar, in verband met kleine onderdelen is er verstikkingsgevaar. Gebruik de aanhanger onder direct toezicht van volwassenen.

Kwaliteitskeurmerk en garantie
Producten uit de Rolly Toys-lijn hebben meermaals het kwaliteitskeurmerk "Spiel Gut" ontvangen. Deze onderscheiding wordt toegekend als erkenning voor hoge speelwaarde, bruikbaarheid en kindvriendelijk ontwerp. Boven en buiten de wettelijke garantieperiode biedt Rolly Toys zijn eigen "3-jarige Pro-stabiliteitsgarantie".

Specificaties:
Tractormerk: Krampe
Kleur: rood
Geslacht: junior
Materiaal: kunststof
Afmeting: 89 x 43 x 45 cm (L x B x H)
Gewicht: 5,8 kg
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Specificaties normen & certificering:
Europese norm: EN71 / ASTM
Certificering: CE-markering, TÜV/GS
Garantie: 3 jaar

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: